Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en av utallige versjoner av cocktailen som en gang på 1890-tallet oppstod på The Tuxedo Club utenfor New York.
For i det siste har han tatt steget videre.
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Den er ikke så barnslig som den ser ut til. Derimot saftig og mektig. Men ikke mer enn at du klarer et stykke til.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.