Med blå curacao trenger du bare vodka og sitronsaft for å skape tropisk stemning.
Med blå curacao trenger du bare vodka og sitronsaft for å skape tropisk stemning.
En av de gode tingene ved denne drinken er at du kan variere den nesten i det uendelige.
I denne vodkabaserte drinken brukes Physalis, som heter ananaskirsebær på norsk, både som pynt og ingrediens.
Elsker du epler da er denne longdrinken midt i blinken. Den er basert på vodka smaksatt med grønt eple og frisk eplemost. Smaksatt brennevin er manges favoritt, for det gir gjerne drinken en større smaksintensitet.
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Dette er en alkoholsvak drink og dermed perfekt å dra igang festlighetene med. Ikke er den for søt heller siden likørene friskes opp av syrlig fruktsaft.
Dette er en drink som virkelig smaker sommer. Samtidig er den morsom å lage og ikke minst å servere.