Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.
Det finnes utallig varianter av Gin og Tonic. Her finner du mange av dem. Men gin kan brukes til mange andre drinker også.
Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.
Denne gindrinken er inspirert av 1920-tallsfavoritten Bee’s Knee’s.
Denne vrien på en negroni er mer ginpreget enn den klassiske utgaven, og med den unike likøren H.Theoria Perfidie som gir en spesiell karakter.
Matcha-tepulver gir gin tonicen en ekstra spennende karakter, og yuzu bidrar i samme retning.
Matcha-tepulver, melk og gullblad gir denne gindrinken en helt spesiell karakter.
Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.
Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.
Hvis du erstatter hylleblomstsirupen med hylleblomstlikør som St. Germain, blir denne drinken litt sterkere. Det gjør kanskje ikke noe.
Gin sour er nesten en utryddet drink. Det er nemlig en av de virkelig klassiske gindrinkene som regjerte før sodavann ble oppfunnet på midten av 1800-tallet.
Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til.
Denne negroni-versjonen er mer appelsinpreget og mer blomsteraktig takket være Aperol og ikke minst Sorgin som er et destillat av sauvignon blanc-druer.
Rosa gin er blitt en store trend. Denne nye gintypen som har tatt Europa med storm, er en gin som er tilsmakt med rød frukt. Det betyr såkalt naturlig aroma av bringebær eller jordbær.
Sommeren kom veldig raskt i år og rabarbrasesongen ble dermed ultrakort. likevel er det fullt mulig å bruke meterhøy rabarbra til saftkoking. Lag en frisk drink med denne ingrediensen.
Gibson er en tøffere utgave av Dry Martini, først og fremst på grunn av at oliven er erstattet med syltet småløk.
Dette er øldrinken også de som ikke liker øl, falle for. Den har nemlig noen av de samme smakene som en av de mest populære drinkene for tiden, spritz. Bare enda bedre.