Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til.
Det finnes utallig varianter av Gin og Tonic. Her finner du mange av dem. Men gin kan brukes til mange andre drinker også.
Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til.
Gin sour er nesten en utryddet drink. Det er nemlig en av de virkelig klassiske gindrinkene som regjerte før sodavann ble oppfunnet på midten av 1800-tallet.
Hvis du erstatter hylleblomstsirupen med hylleblomstlikør som St. Germain, blir denne drinken litt sterkere. Det gjør kanskje ikke noe.
Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.
Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.
Matcha-tepulver, melk og gullblad gir denne gindrinken en helt spesiell karakter.
Matcha-tepulver gir gin tonicen en ekstra spennende karakter, og yuzu bidrar i samme retning.
Denne vrien på en negroni er mer ginpreget enn den klassiske utgaven, og med den unike likøren H.Theoria Perfidie som gir en spesiell karakter.
Denne gindrinken er inspirert av 1920-tallsfavoritten Bee’s Knee’s.
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.
Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.
Den klassiske Pimm’s Cup er et enkelt alternativ som garantert faller i smak. Med denne oppskriften får du vår variant.
Denne varianten av gin tonic må du prøve. Rabarbrasirup, som du lager selv, og rabarbrastrimler løfter denne drinken til nye høyder.
I denne drinken møtes nordiske og tropiske aromaer og det gir en leskende spritz-opplevelse.
I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
Denne drinken, negronis, har en unike posisjon i den italienske baren, og bartenderes forkjærlighet for drinken, gjort at den stadig er aktuell.
I denne drinken er det nesten bare brukt ingredienser fra norsk skog.
Rosa i fargen, men så frisk og balansert at alle vil like den. Og et artig alternativ til gin tonic.