Tranebær-sangria
Foto: invizbk

Tranebær-sangria

Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.

Fremgangsmåte

Rør ut sukkeret i tranebærjuicen. 

Fyll en 2 liters mugge med isbiter halvt opp. Tilsett ingrediensene og rør godt. Ha oppi tranebær og sett kaldt til like før servering. Da toppes muggen med soda - ca 2 dl.

Tips:
Bruk en fruktig rødvin uten eik og med moderat alkohol. 

Tips:
I stedet for sitruslikør kan du bruke mer appelsinjuice, det gjør drinken litt svakere og syrligere.

Se våre andre oppskrifter på sangria

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Barn i alle aldre vil juble for dette til middag
Dagens rett

Barn i alle aldre vil juble for dette til middag

Fiskeboller er en perfekt start på uka, spesielt i denne settingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
+
Godbiter i pollisten

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene

Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
+
Ukens vin

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp

Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Eksklusiv middag med to tyske topprodusenter på Nedre Foss Gård
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 23. april i Oslo

Eksklusiv middag med to tyske topprodusenter på Nedre Foss Gård

En winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bakt skreifilet med pesto og masse gode grønnsaker er velkommen helgekos
Dagens rett

Bakt skreifilet med pesto og masse gode grønnsaker er velkommen helgekos

Denne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.

Les hele saken