Hell Pertsovka over (knust) most is i et champagneglass. Toppes med Dr. Pepper. Pynt med en limeskive.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenOg slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenSmak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele saken