Rør med knust is. Sil over i et cocktailglass med stett. Pynt med et cocktailbær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rør med knust is. Sil over i et cocktailglass med stett. Pynt med et cocktailbær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Lars Ole Ørjasæter
Når du først har fått smaken på konditorkremen ganache, går du aldri tilbake til vanlig glasur.
Les hele sakenMarsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Les hele sakenKøbenhavn byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.
Les hele sakenBoka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.
Les hele sakenFerdige nudelpakker er en enkel og billig basis for raske middager.
Les hele sakenDet er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Les hele saken