Bland Millwood og knust is i en blender.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Brand Partners
Du har allerede vurdert denne oppskriften.
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
I hvert fall har den alt som skal til for å gi kaffekosen riktig påskestemning. Her finner du oppskriften.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenFor den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.
Les hele sakenDen har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.
Les hele sakenEn frisk og lettlaget vri på fredagsbiffen er både en god avslutning på en lang arbeidsuke og en start på påsken. Som alltid med forslag til noe godt i glasset.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele saken