- Kjør ingrediensene i en blender med lik mengde isbiter.
- Isbitene behøver ikke knuses helt.
- Fyll i et glass.
- Dryss over finmalt kaffe på toppen.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En kald kaffedrink som likevel varmer godt takket være cachaca - brasiliansk rom og espresso.
Sendt inn av Apéritif
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Cachaça er Brasils nasjonalbrennevin som lages av rørsukker og den riktige ingrediensen til den forfriskende drinken caipirinha.
Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.
Les hele sakenMarsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Les hele sakenKøbenhavn byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.
Les hele sakenBoka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.
Les hele sakenBli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
Les hele sakenAlice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.
Les hele saken