- Kjør ingrediensene i en blender med lik mengde isbiter.
- Isbitene behøver ikke knuses helt.
- Fyll i et glass.
- Dryss over finmalt kaffe på toppen.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En kald kaffedrink som likevel varmer godt takket være cachaca - brasiliansk rom og espresso.
Sendt inn av Apéritif
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Cachaça er Brasils nasjonalbrennevin som lages av rørsukker og den riktige ingrediensen til den forfriskende drinken caipirinha.
Den er ikke så barnslig som den ser ut til. Derimot saftig og mektig. Men ikke mer enn at du klarer et stykke til.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenEnkelt, velsmakende og kjernesunt er stikkordene for dagens supre oppskrift.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele saken