- Ha alle ingredienser i en shaker uten is og tørrshake kraftig.
- Deretter tilsettes isbiter og drinken shakes på ny.
- Hell gjennom en sil over i et avkjølt rocksglass.
Tips 1: Når du bruker eggehvite i en drink, er det viktig å tørrshake først. Det er slik du får utnyttet eggehvitens bindende (og skummende) effekt.
Tips 2: Disaronno slapp ut en spesialutgave i samarbeid med Versace denne høsten – julegavetips til den motebevisste?
Tips 3: Bruk gjerne lønnesirup i stedet for sukkerlake for en nyansert dybde i smaken.
Tips 4: Husk å shake uten is først dersom du bruker eggehvite.
Tips 5: Prøv med 50/50 Amaretto og bourbon i oppskriften for mer «kick» i drinken.
Vi har også andre oppskrifter med amaretto
Amaretto er perfekt også i desserter
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter