Denne drinken er inspirert av Southside cocktail som lages med gin. Men denne norske vrien er med akevitt. Sammen med lime og mynte gir den masse urtepreget leskende friskhet.
Denne drinken er inspirert av Southside cocktail som lages med gin. Men denne norske vrien er med akevitt. Sammen med lime og mynte gir den masse urtepreget leskende friskhet.
Dette er en twist av klassikeren Floradora. Oppkalt etter en Broadway-musikal, var denne fruktige, leskende og lett spicy drinken en hit blant New Yorks cocktaildrikkere opp til 1950-tallet.
Smaken av kardemomme bringer frem gode minner hos de fleste, og i kombinasjon med honning får den en ekstra karakter. Prøv denne cocktailen når du vil smake noe helt unikt.
Julevrien på old-fashioned er selvsagt med juleakevitt.
Mojito på norsk med akevitt laget med ville myntevekster og lagret på bourbonfat. En forfriskende og varmende drink året rundt.
Denne drinken gir en veldig god og frisk smak av norsk sommer.
En enkel og frisk cocktail som kan nytes året rundt, i fjellheimen og ved sjøen. Denne cocktailen ble utviklet på en hyttetur i Jotunheimen, og har vært en slager siden.
En nordisk vri på den klassiske negroni-en hvor det fruktige preget fra solbærene i Moments Toddy-likøren balansere det bitre elementet fra Campari. En fyldig ettermiddagscocktail.
En syrlig og krydret akevittdrink med mye julesmak slår godt an i desember.
Du kan lage limonaden med bare øl eller ha oppi litt vodka eller akevitt for ekstra trøkk.
Lavalkoholdrinker smaker noen ganger mer enn de med full styrke. Bare prøv denne.
En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.
Dette er en rosa akevittbasert versjon av drinkklassikeren Bee's Knees som vanligvis lages med gin.
Limonade og akevitt passer like godt vinterstid som om sommeren.
En Bobby Burns med akevitt istedenfor skotsk whisky. Tre krydrete drikker blandet sammen til en rik og varmende cocktail.
Dette er en spritz der rosa akevitt er den smaksgivende ingrediensen. Du skal selvfølgelig blande med prosecco, rosa champagne eller kombucha. Og ha litt rabarbrasirup hvis du ønsker det.
Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse. En drink som smaker fortreffelig.