- Shake alle ingredienser foruten ginger beer.
- Dobbelsil over i et longdrinkglass med hel is.
- Topp med ginger beer.
- Garner med myntekrone.
Bringebærsirup:
- Vakumer.
- Legg i vannbad på 45 grader i 4 timer.
- Finsil, tilsett ren 60, klar til bruk.
- Eller: Kok opp ønsket mengde sukkerlake.
- Hell dette opp i en beholder som tåler varme.
- Mens sukkerlakelaken er varm, tilsett bringebær. Legg på et lokk.
- La de ligge i sukkerlaken over natten. Finsil, tilsett ren 60, klar til bruk.
Tips: Ren 60 er med på å drepe eventuelle fermenteringer som kan oppstå, å vil hjelpe sirupen å leve lengre. Om den oppbevares kaldt, i en ren beholder vil den vare minst 30 dager.
Mange spennenede drinker med akevitt
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter