Drikke
Winemakers Dinner 23. april i Oslo - Fabelaktig femretters meny med supre viner på Alex Sushi

Winemakers Dinner 23. april i Oslo - Fabelaktig femretters meny med supre viner på Alex Sushi

Opplev utsøkte viner fra en av Tysklands mest spennende produsenter sammen med en spesialkomponert 5-retters meny på Alex Sushi.
01 Januar 2015 - 10:30

Er du glad i gode mat- og vinopplevelser må du få med deg denne fantastiske middagen. Denne kvelden får du nemlig servert en smakfull 5-retters meny sammen med 10 enestående viner fra Pfalz i Tyskland.

Din guide gjennom denne middagen er Sumi Gebauer fra Villa Wolf.

Hun vil lære deg om den spennende historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene fra Pfalz.

Du vil selv oppleve hvorfor det brede utvalget av viner vi har plukket ut for anledningen er som skapt for kveldens spesialkomponerte 5-retters meny. 

Se menyen og vinene du får servert denne kvelden nederst i artikkelen.

Dette får du oppleve: Eksklusiv middag med 10 utsøkte viner fra Pfalz.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - spesialkomponert 5-retters meny.
Foredragsholder: Sumi Gebauer fra Villa Wolf. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Torsdag 23. april 2015, kl. 18.00 – ca. 22.00.      
Sted: Alex Sushi Solli Plass, Cort Adelers gate 2, 0254 Oslo.
Pris: Kroner 1195 pr. person.

 

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 18.04.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Meny

Villa Wolf
Winemakers Dinner
-

Alex Sushi
23. april 2015


*
Aperitif

Villa Wolf Rosé 2014

**
Sashimi
laks og kveite

Villa Wolf Pinot Gris 2014

**
Tempurasalat

Villa Wolf Wachenheimer Riesling Dry 2013

***
Nigiri
Laks, kongekrabbe og kamskjell,
Gunkan maki

Villa Wolf Wachenheimer Belz 2013
Villa Wolf Wachenheimer Belz 2008
Villa Wolf Wachenheimer Belz 2006

***
"Prime"-indrefilet
med spesialsaus og crispy hvitløk

Villa Wolf Pinot Noir 2013

***
Hummer og assortert maki

Villa Wolf Pechstein Riesling 2013
Villa Wolf Pechstein Riesling 2010
Villa Wolf Pechstein Riesling 2007

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert
+
Tester

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert

Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus
Dagens rett

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus

Skreisesongen er på høyden, og selv om det ikke lenger er en rimelig råvare, er den fortsatt desto mer luksuriøs. Servert med smaksrikt følge med en pust av vår, blir det et riktig festmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Tango er en klassisk drink som danser i munnen
Ukens drink

Tango er en klassisk drink som danser i munnen

Det oser av lidenskap i dansen som denne drinken henter sitt navn fra - Tango. Men drinken er altså ikke argentinsk selv om noen hevder det.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert
+
Tester

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert

Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en fargesterk og smaksintens wok til middag
Dagens rett

By på en fargesterk og smaksintens wok til middag

Kylling egner seg svært godt i wokretter. Mildt som kjøttet er tar det til seg alle de gode smakene og krydderet du benytter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus
Dagens rett

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus

Skreisesongen er på høyden, og selv om det ikke lenger er en rimelig råvare, er den fortsatt desto mer luksuriøs. Servert med smaksrikt følge med en pust av vår, blir det et riktig festmåltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her