Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Virgin Mango Caipirinha
Fremgangsmåte
Muddle alle ingrediensene i et stort oldfashioned-glass. Fyll på med knust is og løft drinken inn i isen med en barskje.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Muddle alle ingrediensene i et stort oldfashioned-glass. Fyll på med knust is og løft drinken inn i isen med en barskje.
Sendt inn av Idar Sørensen,Abboteke Bar, Tromsø
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDet må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenDen italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele sakenLammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.
Les hele sakenDette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.
Les hele sakenDet må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenDen italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele sakenStadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenI The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.
Les hele sakenSpesielt siden den er så smaksintens. Det skyldes den italienske ansjossausen, colatura di alici. Får du ikke tak i den, har vi er alternativ.
Les hele sakenLammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.
Les hele saken