Vintoget går på Aker Brygge og Tjuvholmen 12. og 13. september

Vintoget går på Aker Brygge og Tjuvholmen 12. og 13. september

Bli med på vårt VinTog hvor «togkonduktøren» guider deg rundt gående til fire serveringssteder. Her får du smake én vin på hvert sted mens stasjonsmesteren gir informasjon om det du smaker.
Redaksjonen
01 September 2014 - 07:00

Det er sjelden du får muligheten til en slik «togreise» med servering underveis. Til og med på hver stasjon og med kyndig veiledning langs sporet. Du kan bare nyte vinene og studere utsikten gjennom restaurantvinduet.

Prisen for hele turen er også mer enn overkommelig. Du betaler knapt det ett glass vin koster på en god restaurant. Og det er nettopp slike restauranter togturen går til.

Det er satt opp rikelig med avganger begge dager.

Oppmøte: Lekter’n på Aker Brygge 15 minutter før valgt tidspunkt.

Avganger:
Fredag 12.9: kl. 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 og 18:00.
Lørdag 13.9 kl. 15:00, 15:30, 16:00, 16:30 og 17:00.

Max 12 personer pr avgang.

Pris: Kr 100,- inklusive smaksprøvene (4 glass à 6 cl).

Dette er restaurantstasjonene. Du skal gå av på fire av dem: The Edge, Mr. Bay, Olivia Tjuvholmen, Meatmarket, Bølgen & Moi, Louise, Latter, Olivia Aker Brygge og Onda.

Velg hvilket VinTog du vil være med på:

Vintog nr. 1

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 16.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 2

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 16.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 3

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 4

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 5

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 18.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 6

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 15.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 7

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 15.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 8

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 9

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 10

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 17.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp, refunderes ikke kursavgiften.

Spørsmål? Send en mail.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Libanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse
+
Godbiter i pollisten

Libanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse

Enkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grisebillige burgundere
+
Ukens vin

Grisebillige burgundere

Det må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
+

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum

Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.

Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Libanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse
+
Godbiter i pollisten

Libanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse

Enkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grisebillige burgundere
+
Ukens vin

Grisebillige burgundere

Det må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til fårikål
Mat og vin i kombinasjon
Vin til fårikål

Slik velger du vin til fårikål

Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Park Hotel Vossevangens vinkart fortsatt blant verdens beste

I The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den finnes vel knapt noen enklere pastarett enn denne
Dagens rett

Den finnes vel knapt noen enklere pastarett enn denne

Spesielt siden den er så smaksintens. Det skyldes den italienske ansjossausen, colatura di alici. Får du ikke tak i den, har vi er alternativ.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
+

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum

Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her