Vintoget går på Aker Brygge og Tjuvholmen 12. og 13. september

Vintoget går på Aker Brygge og Tjuvholmen 12. og 13. september

Bli med på vårt VinTog hvor «togkonduktøren» guider deg rundt gående til fire serveringssteder. Her får du smake én vin på hvert sted mens stasjonsmesteren gir informasjon om det du smaker.
Redaksjonen
01 September 2014 - 07:00

Det er sjelden du får muligheten til en slik «togreise» med servering underveis. Til og med på hver stasjon og med kyndig veiledning langs sporet. Du kan bare nyte vinene og studere utsikten gjennom restaurantvinduet.

Prisen for hele turen er også mer enn overkommelig. Du betaler knapt det ett glass vin koster på en god restaurant. Og det er nettopp slike restauranter togturen går til.

Det er satt opp rikelig med avganger begge dager.

Oppmøte: Lekter’n på Aker Brygge 15 minutter før valgt tidspunkt.

Avganger:
Fredag 12.9: kl. 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 og 18:00.
Lørdag 13.9 kl. 15:00, 15:30, 16:00, 16:30 og 17:00.

Max 12 personer pr avgang.

Pris: Kr 100,- inklusive smaksprøvene (4 glass à 6 cl).

Dette er restaurantstasjonene. Du skal gå av på fire av dem: The Edge, Mr. Bay, Olivia Tjuvholmen, Meatmarket, Bølgen & Moi, Louise, Latter, Olivia Aker Brygge og Onda.

Velg hvilket VinTog du vil være med på:

Vintog nr. 1

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 16.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 2

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 16.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 3

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 4

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 5

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 18.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 6

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 15.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 7

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 15.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 8

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 9

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 10

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 17.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp, refunderes ikke kursavgiften.

Spørsmål? Send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her