Vinn reisestipend og smak flere hundre viner

Du har en unik mulighet til å smake flere hundre viner og attpå til vinne et reisestipend på kr 5000,- på denne smakingen.
Redaksjonen
19 April 2007 - 11:20

I forbindelse med Vinarius' 10-års jubileum er det duket for en vinsmaking med en produktbredde du sjelden ser maken til. Godt over 30 vinprodusenter kommer til Norge for å la deg nyte av deres viner.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Reisestipend til 5000,-
Ved å delta på denne markeringen er du med i trekningen av et reisestipend på hele kr 5000,- fra Vinarius.
 
Du disponerer beløpet fritt mot at du legger inn minst ett besøk hos en av produsentene i Vinarius' portefølje.
 
Over 300 viner
Å liste opp alle vinene du kan smake vil kanskje bli for mye av det gode.
 
Derfor gir vi deg heller en oversikt over produsentene som kommer for å snakke med nettopp deg!
 
Klikk deg inn på de enkelte lenkene for å lese mer om hver enkelt produsent og deres viner.
 
Gå ikke glipp av dette fabelaktige arrangementet - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Produsenter som deltar på smakingen:
Frapin
Gosset
Suavia

Tid: 23. april 2007 kl. 13.00 - 18.00
Sted: Hotel Continental (Teatersalen, 3 etg.), Stortingsgaten 24/26, 0161 Oslo.

Spørsmål? Ring 66 77 60 10 eller send en mail.
 
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen

Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
+
Ukens vin

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen

Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Guide
Oppskrifter januarmenyen

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Guide
Oppskrifter med kalkun

Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen

Om du ikke har din egen vri på nyttårskalkunen, bare har glemt hvordan du gjorde det i fjor eller vil gjøre noe helt nytt i år, finner du oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mexico: Maten som overlevde europeerne kalles førcolumbiansk
+

Mexico: Maten som overlevde europeerne kalles førcolumbiansk

Førcolumbianske mattradisjoner er en av grunnpilarene i det meksikanske kjøkkenet. Samtidig er det en gastronomi som fortsatt lever i beste velgående i sin opprinnelige form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
+
Ukens vin
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her