Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

I den hektiske førjulstiden er det avslappende å trene hjernemusklene. Apéritifs quizkalender byr også på flotte gevinstmuligheter.
Aase E. Jacobsen
22 Desember 2012 - 01:00

Ved å klikke på lenken nedenfor kommer du til Apéritifs julekalender med 24 mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Svar på dagens quiz her

 
Svar på spørsmålene og bli med i Apéritifs julegavedryss. Fire ganger i løpet av adventstiden trekker vi nemlig attraktive premier. Hør bare her:

• Stavmikser Electrolux ESTM6400 (verdi 1299 kroner)
Denne stavmikseren med ekstra langt mikserskaft i rustfritt stål har en professjonell trebladet kniv og regulerbar hastighet med LED-indikator. Den leveres med beholder, dobbelvisp og minikutter - den komplette mikser for amatørkokken.
Trekning 7. desember.

• Bezzerwizzer (verdi  1497 kroner)
Den ultimate spillpakken for alle som liker å trimme hjernen. Den inneholder nemlig Bezzerwizzer Mini og Original – den første i reiseutgave og den andre med alle 5000 spørsmål fordelt på 20 kategorier samt Bezzerwizzer + Familie som kan spilles av alle fra åtte år og oppover.
Trekning 14. desember.

• OBH Nordica Food Sealer Handy 7952 (verdi 599 kroner)
Sous vide er den store trenden blant amatørkokkene. Det handler enkelt om å vakuumere matvarene og deretter tilberede i vann ved relativt lav temperatur. Med denne håndholdte vakuumeringsmaskinen kommer du et langt stykke på vei mot å eksperimentere med sous vide. Men pakkene kan brukes til så mye mer, som tilberedning i mikrobølgeovn og emballasje for innfrysing.
Trekning 21. desember.

• OBH Nordica Hercules Kitchen Machine 6682 (verdi 3599 kroner)
Som navnet antyder er dette en kraftig kjøkkenmaskin som med en motor på 1200 watt klarer nesten alt. Stor rustfri bolle på 5,5 liter gjør at den også klarer de store deigene.
Trekning 25. desember.

 

Svar på dagens quiz her

 
Stalltips: Står du fast, søk på sidene og du får god hjelp!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her