Drikke
Vinkurs 21. april i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Vinkurs 21. april i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Bli med på Vinosus 2013 - en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til, hvor du kan smake flere hundre viner og er med i trekningen av premier til en verdi av kr 10 000,-!
Redaksjonen
16 April 2013 - 12:58

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 40 vinhus - flere hundre viner å velge blant og stor konkurranse
Matservering: Nei. Hvitt brød serveres under smakingen av vinene.
Dette arrangementet passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking

Dato og tid: Søndag 21. april 2013, kl. 14.00 - 18.00

Pris: kroner 300,- pr. person

Sted: Posthallen, Prinsensgate 8, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 14.04.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Få førstehånds tips om nye kurs

Smak flere hundre viner

Hva er vel bedre en søndag enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra hele 40 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2013.

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Disse vinhusene kan du møte på Vinosus 2013

Smakfullt og unikt arrangement

Denne søndagen får du smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner.

Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Vinn premier for kr 10 000,-

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne søndagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,-!

Vinnerne blir trukket blant de fremmøtte på arrangementet i Posthallen klokken 17.00.

Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!

Dette kan du vinne:

• 1 stk Riedel Ultra Magnum dekanter, verdi kr 2 200,-
• 8 stk Riedel Vinum Bordeaux-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 stk Riedel Vinum Chianti Classico-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 stk Riedel Vinum Cuvée Prestige-champagneglass, verdi kr 2 000,-
• 1 stk Vinituri hurtigdekanter og 6 stk Riedel Vinum Brunello di Montalcino-glass, verdi kr 2 000,-

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2013.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus 2013
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• En billett til trekningen av seks utrolige premier til en verdi av kr 12 000,-

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser! 

Vinosus 2013 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Disse vinhusene er representert under Vinosus 2013:

  • André Jacquart  

  • Barone Ricasoli  

  • Bodega Catena Zapata  

  • Bodegas Pinord  

  • Braida  

  • Cantina Valpantena  

  • Castiglion del Bosco  

  • Celler Pardas  

  • Celler Piñol  

  • Coltibuono  

  • Denavolo  

  • Dettori  

  • Domaine de l’Amauve  

  • Domaine Fond Moirolux  

  • Domaines Landron  

  • Grappes & Terroirs  

  • Heinrich  

  • Jonathan Didier Pabiot  

  • Juve y Camps  

  • Kracher  

  • La Stoppa  

  • Lafarge  

  • Langmann  

  • Leon Beyer  

  • Marie Thibault-Cabrit  

  • Monte Zovo  

  • Olivier Riviere  

  • Patrick Baudouin  

  • Roberto Sarotto  

  • Schiavenza  

  • Stéphane Brocard  

  • Stéphane Tissot  

  • Tedeschi  

  • Tenuta il Sogno  

  • Trenel  

  • Véronique Günther-Chéreau  

  • Weinbau Schiefer  

  • Weingut Muster  

  • Weingut Peter Jacob Kühn  

  • Weingut Siener

Vinosus 2013 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her