Drikke
Vinkurs 21. april i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Vinkurs 21. april i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Bli med på Vinosus 2013 - en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til, hvor du kan smake flere hundre viner og er med i trekningen av premier til en verdi av kr 10 000,-!
Redaksjonen
16 April 2013 - 12:58

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 40 vinhus - flere hundre viner å velge blant og stor konkurranse
Matservering: Nei. Hvitt brød serveres under smakingen av vinene.
Dette arrangementet passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking

Dato og tid: Søndag 21. april 2013, kl. 14.00 - 18.00

Pris: kroner 300,- pr. person

Sted: Posthallen, Prinsensgate 8, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 14.04.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Få førstehånds tips om nye kurs

Smak flere hundre viner

Hva er vel bedre en søndag enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra hele 40 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2013.

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Disse vinhusene kan du møte på Vinosus 2013

Smakfullt og unikt arrangement

Denne søndagen får du smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner.

Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Vinn premier for kr 10 000,-

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne søndagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,-!

Vinnerne blir trukket blant de fremmøtte på arrangementet i Posthallen klokken 17.00.

Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!

Dette kan du vinne:

• 1 stk Riedel Ultra Magnum dekanter, verdi kr 2 200,-
• 8 stk Riedel Vinum Bordeaux-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 stk Riedel Vinum Chianti Classico-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 stk Riedel Vinum Cuvée Prestige-champagneglass, verdi kr 2 000,-
• 1 stk Vinituri hurtigdekanter og 6 stk Riedel Vinum Brunello di Montalcino-glass, verdi kr 2 000,-

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2013.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus 2013
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• En billett til trekningen av seks utrolige premier til en verdi av kr 12 000,-

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser! 

Vinosus 2013 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Disse vinhusene er representert under Vinosus 2013:

  • André Jacquart  

  • Barone Ricasoli  

  • Bodega Catena Zapata  

  • Bodegas Pinord  

  • Braida  

  • Cantina Valpantena  

  • Castiglion del Bosco  

  • Celler Pardas  

  • Celler Piñol  

  • Coltibuono  

  • Denavolo  

  • Dettori  

  • Domaine de l’Amauve  

  • Domaine Fond Moirolux  

  • Domaines Landron  

  • Grappes & Terroirs  

  • Heinrich  

  • Jonathan Didier Pabiot  

  • Juve y Camps  

  • Kracher  

  • La Stoppa  

  • Lafarge  

  • Langmann  

  • Leon Beyer  

  • Marie Thibault-Cabrit  

  • Monte Zovo  

  • Olivier Riviere  

  • Patrick Baudouin  

  • Roberto Sarotto  

  • Schiavenza  

  • Stéphane Brocard  

  • Stéphane Tissot  

  • Tedeschi  

  • Tenuta il Sogno  

  • Trenel  

  • Véronique Günther-Chéreau  

  • Weinbau Schiefer  

  • Weingut Muster  

  • Weingut Peter Jacob Kühn  

  • Weingut Siener

Vinosus 2013 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her