Dato og tid: Søndag 14. april 2013, kl. 13.00 - 16.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Onda, Stranden 30, 0250 Oslo
Avbestillingsfrist: 07.04.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
En søndag i vinens tegn
Nå som våren er på full vei går vi inn i høytiden for årets deiligste hvitviner og roséer, og hva er vel bedre enn å lære mer om dem enn å bli med på denne søndagens unike arrangement?
Søndag 14. april kan du smake kvalitetsviner og slå av en interessant vinprat med representanter for mer enn 30 vinhus.
Her treffer du blant andre Domaine Laroche, Champagne Mailly, J.P. Chenet, Mazzei, Weingut Von Winning, St. Urbans-Hof, Allegrini og mange, mange fler.
Mat og vin i kombinasjon
Vin kommer ofte bedre til sin rett sammmen med mat, og under dette arrangementet får du muligheten til å smake perfekte kombinasjoner slik som
Meld deg på ovenfor
Spennende foredrag
Det vil også være mulighet for å delta på eksklusive foredrag i løpet av arrangementet. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.
Vinglass til 220,- inkludert
Meld deg på ovenfor
Vinn en middag for to på Onda
Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på søndagens arrangement kan nemlig være med i konkurransen om en middag for to på Onda Restaurant til en verdi av kr 3000,-!
Konkurransen går ut på at du skal gjette hvor mange vinkorker vi har plassert i en spesiell bolle på Onda på søndagens arrangement. Den som kommer nærmest i antall blir utropt som vinner av konkurransen.
Hver deltaker kan kun legge inn ett forslag som leveres under søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!
For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.
Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smaking.
Kursavgiften dekker:
Meld deg på ovenfor
Vinsmakingen arrangeres av Vinordia, Arcus Wine Brands, Symposium og Excellars i samarbeid med Apéritif.
Program søndag 14. april 2013:
kl 13.00 - 16.00 Smakingen er åpen for Apértifs påmeldte
Foredrag:
kl 13.30 - J.P. Chenets kvalitetsviner med Master of Wine Sebastian Bredal (påmelding skjer ved oppmøte)
kl 14.30 - Tysk rieslings mange ansikter med Joachim Binz (påmelding skjer ved oppmøte)
kl 15.30 - Champagne Grand Cru med Champagne Mailly (påmelding skjer ved oppmøte)
(kl 17.00 - 19.00 Lukket smaking for Hotell- og restaurantbransjen - påmelding til hanne.wexelsen@arcus.no)