Drikke
Vinkurs 14. april - Vårens store vinfest på Onda

Vinkurs 14. april - Vårens store vinfest på Onda

Få sommerfølelsen og bli med på en spesialsmaking av herlige champagner, hvitviner og roséer, delta på spennende kurs og bli med i konkurransen om en middag for 2 på Onda Restaurant.
Redaksjonen
09 April 2013 - 01:38

Dette får du oppleve: Smak de beste hvitvinene og roséene til mer enn 30 vinhus, mat og vin i kombinasjon og eksklusive foredrag
Matservering: Ja. Smaksprøver på dedikerte stands for mat og vin i kombinasjon (se under).
Kursavgiften inkluderer: Inngang for én person, 1 krystallglass fra Riedel (verdi kr 220,-), dokumentasjon vinene, smaksprøver og foredrag 
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursets format: Åpen smaking

Dato og tid: Søndag 14. april 2013, kl. 13.00 - 16.00

Pris: kroner 395,- pr. person

Sted: Onda, Stranden 30, 0250 Oslo

Avbestillingsfrist: 07.04.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

En søndag i vinens tegn

Nå som våren er på full vei går vi inn i høytiden for årets deiligste hvitviner og roséer, og hva er vel bedre enn å lære mer om dem enn å bli med på denne søndagens unike arrangement?

Søndag 14. april kan du smake kvalitetsviner og slå av en interessant vinprat med representanter for mer enn 30 vinhus.

Her treffer du blant andre Domaine Laroche, Champagne Mailly, J.P. Chenet, Mazzei, Weingut Von Winning, St. Urbans-Hof, Allegrini og mange, mange fler.

Mat og vin i kombinasjon

Vin kommer ofte bedre til sin rett sammmen med mat, og under dette arrangementet får du muligheten til å smake perfekte kombinasjoner slik som

• Riesling til asiatisk mat
• Hvitvin til grillmat
• Kokkenes valg av mat til rosévin
 
På denne åpne smakingen kan du i ro og mak besøke de enkelte utstillerne, lære mer om vinene deres, smake nye årganger av gamle kjenninger og kanskje finne noen nye spennende viner.

Meld deg på ovenfor

Spennende foredrag

Det vil også være mulighet for å delta på eksklusive foredrag i løpet av arrangementet. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.

• kl 13.30 - J.P. Chenets kvalitetsviner med Master of Wine Sebastian Bredal
• kl 14.30 - Tysk rieslings mange ansikter med Joachim Binz
• kl 15.30 - Champagne Grand Cru med Champagne Mailly

Vinglass til 220,- inkludert

Så mange gode viner på ett sted fortjener også like gode glass. Derfor har vi denne gangen inkludert et glass av typen Riedel Vinum Chianti i kursavgiften til dette spesialkurset.
 
Verdien på dette krystallglasset er kr 220,- og det er også ditt til odel og eie etter smakingen!

Meld deg på ovenfor

Vinn en middag for to på Onda

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på søndagens arrangement kan nemlig være med i konkurransen om en middag for to på Onda Restaurant til en verdi av kr 3000,-!

Konkurransen går ut på at du skal gjette hvor mange vinkorker vi har plassert i en spesiell bolle på Onda på søndagens arrangement. Den som kommer nærmest i antall blir utropt som vinner av konkurransen.

Hver deltaker kan kun legge inn ett forslag som leveres under søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smaking.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet
• Mulighet for å vinne en middag for 2 personer på Onda til kr 3000,-
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• Ett vinglass fra Riedel til en verdi av kr 220,-.

Meld deg på ovenfor

Vinsmakingen arrangeres av Vinordia, Arcus Wine Brands, Symposium og Excellars i samarbeid med Apéritif.

Program søndag 14. april 2013:

kl 13.00 - 16.00 Smakingen er åpen for Apértifs påmeldte

Foredrag:

kl 13.30 - J.P. Chenets kvalitetsviner med Master of Wine Sebastian Bredal (påmelding skjer ved oppmøte)

kl 14.30 - Tysk rieslings mange ansikter med Joachim Binz (påmelding skjer ved oppmøte)

kl 15.30 - Champagne Grand Cru med Champagne Mailly (påmelding skjer ved oppmøte)

(kl 17.00 - 19.00 Lukket smaking for Hotell- og restaurantbransjen - påmelding til hanne.wexelsen@arcus.no)

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her