Vil bygge hotell ved Öresundbroen

Petter A. Stordalen og Choice-kjeden planlegger et nytt hotell ved Öresundbroen utenfor Malmö.
Redaksjonen
05 Juni 2007 - 00:53

Dersom alt går etter planen blir hotellet på cirka 20 000 kvadratmeter. Det vil ha 250 rom og er planlagt å stå ferdig om tre til fire år.
 
Det nye hotellet får byggestart i 2009 og er beregnet å stå ferdig i 2010 eller 2011.
 
Samlingsplass
- Vi vil skape en samlingsplass for morgendagens selskaper og mennesker, der livskvalitet, helse og miljø står høyt på agendaen. Öresund har en fantastisk beliggenhet midt i en av de mest interessante regionene i Europa. Det føles deilig å ta Choice til hjertet av Skandinavia, sier Stordalen i en pressemelding.
 
Flere kjøp
Stordalen vil også kjøpe utstillingshallen Luftkastellet, som er en utstillingshall for kunst, for å komme til byggetomten. Kjøpesummen skal ligge på rundt 40 millioner svenske kroner.
Det nye hotellet skal fungere både som hotell, konferansesenter og spa-anlegg.
 
Også i Stockholm
Samtidig som Stordalen planlegger hotell i Malmö, er han i gang med å bygge et nytt hotell i Stockholm med 558 rom. Han har også tidligere kjøpt det gamle posthuset i Göteborg for cirka 700 millioner. Også her skal han bygge hotell.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Inviter på denne franskinspirerte lammegryten
Dagens rett

Inviter på denne franskinspirerte lammegryten

Varm og full av smak, men likevel lett å lage - dette er en perle av en søndagsmiddag som alle kan klare å få til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En vårlig laksepakke er ekstra smakfullt til middag
Dagens rett

En vårlig laksepakke er ekstra smakfullt til middag

Når fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her