Dette er en test. Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en testDette er en test Dette er en test Dette er en test
Trond er best
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Billig-champagne som skiller seg ut
Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Beste chianti under 200 kroner
Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik blir torsken festfin
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Få plasser igjenKURS I Oslo, 04. FebruarSmak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
-
Ledig plassKURS I Oslo, 20. Februar6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
-
Ledig plassKURS I Oslo, 01. MarsGlad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Billig-champagne som skiller seg ut
Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Beste chianti under 200 kroner
Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Håvard Werkland nådde nesten pallen i årets Bocuse d'Or
En fjerdeplass og prisen for beste tallerkenrett føyer Håvard Werkland og det norske teamet inn i en god norsk tradisjon med å gjøre det veldig godt i Bocuse d'Or - verdens tøffeste kokkekonkurranse.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Denne måten å tilberede grønnsaker på er nærmest genial - enten du velger fennikel eller blomkål gjør tapenade susen
Oliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
En helaften med spansk eleganse på Bon Lio
Den 11. mars kan du bli med på en uforglemmelig kveld der fem eksepsjonelle viner fra Priorat matches med en utsøkt 5-retters meny fra Bon Lio.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele saken