Varselslampene har gått for fullt for folk i hovedstaden - en av våre hverdagsdelikatesser, vann rett fra kranen, er ikke lenger trygt å nyte!
Men fortvil ikke!
Det finnes mange gode alternativer for deg som ikke tar sjansen på kranvannet.
Vann den nye trenden For noen år siden var det ikke mange som ville ha trodd at vann på flaske skulle bli den suksessen som det har blitt i Norge.
Nå skal vi være helt ærlige - vi har faktisk jevnt over veldig godt vann tilgjengelig rett fra springen. Ikke minst vet vi å sette pris på det etter å ha vært ute på reise i utlandet.
Siden midten av 90-tallet har tilbudet av forskjellige flaskevann formelig eksplodert, og det å velge rikitg vann til riktig anledning kan være vanskelig.
Apéritifs testpanel gjennomførte i 2006 en stor test av vann, både med og uten kullsyre, med og uten smak.
Se selv hvordan din favoritt gjorde det i vanntesten 2006.
Gode tips
Befolkningen i Oslo blir nå anbefalt å koke vannet i minst tre minutter før det benyttes.
De fleste som har smakt kokt vann, er enige i at det lett får en flat og ufrisk smak, og det er ikke like fristende som den duggfriske drikken vi er vant til.
Vi i Apéritif vet råd!
Van(n)vittige artikler
Her vil du lære om forskjellen på vann i kran og på flaske, få gode tips til servering og oppbevaring, eller hva med å sjekke hvilken kranvann som ble kåret som det beste i landet?
Hva er egentlig vann?