Tilbudet av boksviner i Norge er enormt, og avstanden mellom de gode og de dårlige er tilsvarende stor. Vi har plukket ut de 30 beste røde boksene for deg enten du trenger vin til peiskosen, påskelammet, biffen eller til den mer lettlagete delen av påskemenyen.
Aase E. JacobsenFoto: Gunnar Mjaugedal
Slik blir vinene testet
Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer (på en skala fra 50-100 poeng som presenteres som én til fem stjerner) kvaliteten på produktet.
Produktene er vurdert over en periode på åtte måneder. Det kan derfor ha skjedd endringer i form av ny årgang for innholdet i løpet av denne perioden.
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. mars 2009. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
Produktene kan bestilles fra egen link i boksen for hvert produkt i testen.
Lenkene nedenfor leder deg til testens fire artikler.