Når kyllingfileten etterstekes i ovnen, lager du pastaen, og innen 20 minutter har du altså noe veldig godt på middagsbordet.
Dagens rett

Foto: (Studio Dreyer Hensley)
Når du bare har 20 minutter, er det dette du skal lage
Tagliatelle med kremet tomatsaus og kylling er den perfekte midtukemiddag.
02 April 2024 - 23:00
Tagliatelle med kremet tomatsaus, kylling og pesto

Fremgangsmåte
- Varm ovnen til 180 grader.
- Gni kyllingfiletene inn med paprikapulver, salt og pepper.
- Varm olivenolje i en stekepanne og brun filetene på begge sider.
- Ha kylling, hakkede tomater, pinjekjerner og litt olivenolje i en ildfast form og stek filetene videre i 5-6 minutter.
- La de hvile i 5 minutter før du skjærer dem i skiver.
- Kok tagliatellen i lettsaltet vann som angitt på pakken til den er al dente.
- Sil av vannet men ta vare på litt av det.
- Kok pastavann med kremfløte til det tykner.
- Tilsett innholdet fra den ildfaste formen.
- Bland inn tagliatelle og server med pesto, frisk basilikum og småtomater på siden.
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå