Tagliatelle med kremet tomatsaus, kylling og pesto
Foto: Studio Dreyer Hensley

Tagliatelle med kremet tomatsaus, kylling og pesto

Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 180 grader.
  2. Gni kyllingfiletene inn med paprikapulver, salt og pepper.
  3. Varm olivenolje i en stekepanne og brun filetene på begge sider.
  4. Ha kylling, hakkede tomater, pinjekjerner og litt olivenolje i en ildfast form og stek filetene videre i 5-6 minutter.
  5. La de hvile i 5 minutter før du skjærer dem i skiver.
  6. Kok tagliatellen i lettsaltet vann som angitt på pakken til den er al dente.
  7. Sil av vannet men ta vare på litt av det.
  8. Kok pastavann med kremfløte til det tykner.
  9. Tilsett innholdet fra den ildfaste formen. 
  10. Bland inn tagliatelle og server med pesto, frisk basilikum og småtomater på siden.

Slik lager du tagliatelle

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik fiskerett vil alle ha
Dagens rett
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

En slik fiskerett vil alle ha

Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her