Til denne retten kan du bruke fersk eller fryst laks, eller ørret. Mager fisk som sei eller torsk går også fint, så lenge du ikke steker for hardt. Alt med måte og helst på den forsiktige siden, er en gyllen regel for fisk som varmebehandles.
Dagens rett
Foto: (DukeII)
Laks i wokpanne er middag i en fei, og du lager stir-fry-sausen enkelt selv
Vårt forslag til middag i dag er en rett som er både spennende og gjenstand for en litt uvant tilberedning. Men som må prøves.
11 Mars 2024 - 00:00
Sursøt laks med sesamfrø
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i biter på 2-3 cm.
- Mariner dem med salt, kyllingbuljong og sitronjuice i noen minutter.
- Vend laksebitene i olje og sitron og deretter i maisennamel og sesamfrø.
- Stek laksebitene raskt i varm wokpanne til gyllen.
- Ta laksen ut av pannen og gjør pannen rein.
- Varm opp litt olje i pannen og tilsett ingrediensene til sausen, sammen med grapefrukt eller appelsin og laksen.
- Rør inn spinat/salatblader.
- Stir-fry i 30 sekunder og server straks med kokt ris på siden.
Mange deilige retter med laks du kan lage
Har du lyst til å lage noe annet med wok så se her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå