Norges håp i Bocuse d’Or får Lerøy Seafood Group og datterselskapet i Austevoll, Sjøtroll Havbruk, ryggen i forberedelsene til neste års konkurranse.
Dermed har Ørjan Johannessen, som kommer fra Austevoll, støtte i lokalsamfunnet i forsøket på å vinne «VM» i kokkekunst.
Samtidig drysser det også midler på stiftelsen Bocuse d’Or Norge, skriver Lerøy i en pressemelding. Den oppgir ikke hvor store beløp selskapet vil bruke på Bocuse-prosjektet.
Det nye samarbeidet markeres på Norsk Sjømatsenter på Strandkaien i Bergen 14. september. Der skal det både underskrives kontrakt mellom de nye partnerne og serveres snaksprøver fra Ørjan Johannessens hånd.
26-åringen tilhører favorittsjiktet i neste års Bocuse d’Or etter seieren i Bocuse d’Or Europe i mars. Han er norgesmester fra 2010 og vant Årets Kokk i 2011.
LES OGSÅ: Gull til Ørjan Johannessen