Hvem har sagt at deilige drinker behøver å være vanskelige å lage?
Her har bartenderen Andreas Landsvik benyttet seg av hetvinen Dubonnet for å lage en fristende drink basert på sommerens friske bær og en nydelig likør.
På 40- og 50-tallet var Dubonnet en in-drink i hele Europa, inkludert Norge. Siden har det vært stille.
Kanskje på tide å ta flasken frem igjen og gi denne klassikeren en ny sjanse?
Dette er den perfekte drinken for sommeren, enten du vil slappe av i hengekøyen eller invitere kjente og ukjente til den store sommerfesten.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.