Solvold krangler med Mille-Marie

Kjendiskokken Odd Ivar Solvold krangler med Mille-Marie Treschow. Nå vil han legge ned restauranten sin i Larvik på grunn av uoverensstemmelsene.
Redaksjonen
21 Desember 2005 - 15:37

Odd Ivar Solvold forlater Fritzøe Brygge i Larvik etter bare to år. Det er krangel med huseier Treschow-Fritzøe som er årsaken til at restauranten stenges. Dette i følge Østlands-Posten.

Odd Ivar Solvold benekter at det er dårlig besøk som er grunnen til at restauranten nå stenger. Han hevder det er Treschow-Fritzøe selv, eierne av Fritzøe Brygge, som er grunnen til at han nå legger ned driften i Larvik.

- Jeg har ikke fått oppfylt de premissene jeg har i leiekontrakten. En del av forutsetningene har ikke kommet på plass, sier Solvold, som ikke ønsker å utdype hva disse forutsetningene dreier seg om.

Til Østlands-Posten opplyser han at konflikten med Treschow-Fritzøe har pågått siden oppstarten for to år siden, og at det nå har toppet seg.

- Solvold sier han ikke er motivert for å drive videre. Det synes ikke vi er god nok grunn til å gå ut av konseptet, påpeker eiendomsdirektør i Treschow-Fritzøe, Gudmund Nordtun.
Odd Ivar Solvold driver i tillegg restauranten Mathuset Solvold i Sandefjord. Han opplyser at det er uaktuelt å etablere seg et annet sted i Larvik.

- Det er ikke aktuelt. Plassen på brygga er helt fantastisk, den beste i Norge. Det er kjempeleit å stenge. Jeg hadde et ønske om å gjøre noe mer, sier Solvold til Østlands-Posten.

Mille-Marie Treschow åpnet restauranten på brygga for bare to år siden. Kontrakten mellom de to partene lød på ti år.

Kilde: dn.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super før-vårvin til knallpris
+
Ukens vin

Super før-vårvin til knallpris

De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super før-vårvin til knallpris
+
Ukens vin

Super før-vårvin til knallpris

De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Du forstår raskt hvorfor dette er Bergens nasjonalrett
Dagens rett

Du forstår raskt hvorfor dette er Bergens nasjonalrett

Prinsefisk er nytrukket torsk i en fyldig og luftig hvit saus. Mat for kongelige, og navnet har en slik forklaring.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her