Solvold krangler med Mille-Marie

Kjendiskokken Odd Ivar Solvold krangler med Mille-Marie Treschow. Nå vil han legge ned restauranten sin i Larvik på grunn av uoverensstemmelsene.
Redaksjonen
21 Desember 2005 - 15:37

Odd Ivar Solvold forlater Fritzøe Brygge i Larvik etter bare to år. Det er krangel med huseier Treschow-Fritzøe som er årsaken til at restauranten stenges. Dette i følge Østlands-Posten.

Odd Ivar Solvold benekter at det er dårlig besøk som er grunnen til at restauranten nå stenger. Han hevder det er Treschow-Fritzøe selv, eierne av Fritzøe Brygge, som er grunnen til at han nå legger ned driften i Larvik.

- Jeg har ikke fått oppfylt de premissene jeg har i leiekontrakten. En del av forutsetningene har ikke kommet på plass, sier Solvold, som ikke ønsker å utdype hva disse forutsetningene dreier seg om.

Til Østlands-Posten opplyser han at konflikten med Treschow-Fritzøe har pågått siden oppstarten for to år siden, og at det nå har toppet seg.

- Solvold sier han ikke er motivert for å drive videre. Det synes ikke vi er god nok grunn til å gå ut av konseptet, påpeker eiendomsdirektør i Treschow-Fritzøe, Gudmund Nordtun.
Odd Ivar Solvold driver i tillegg restauranten Mathuset Solvold i Sandefjord. Han opplyser at det er uaktuelt å etablere seg et annet sted i Larvik.

- Det er ikke aktuelt. Plassen på brygga er helt fantastisk, den beste i Norge. Det er kjempeleit å stenge. Jeg hadde et ønske om å gjøre noe mer, sier Solvold til Østlands-Posten.

Mille-Marie Treschow åpnet restauranten på brygga for bare to år siden. Kontrakten mellom de to partene lød på ti år.

Kilde: dn.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her