Solvold krangler med Mille-Marie

Kjendiskokken Odd Ivar Solvold krangler med Mille-Marie Treschow. Nå vil han legge ned restauranten sin i Larvik på grunn av uoverensstemmelsene.
Redaksjonen
21 Desember 2005 - 15:37

Odd Ivar Solvold forlater Fritzøe Brygge i Larvik etter bare to år. Det er krangel med huseier Treschow-Fritzøe som er årsaken til at restauranten stenges. Dette i følge Østlands-Posten.

Odd Ivar Solvold benekter at det er dårlig besøk som er grunnen til at restauranten nå stenger. Han hevder det er Treschow-Fritzøe selv, eierne av Fritzøe Brygge, som er grunnen til at han nå legger ned driften i Larvik.

- Jeg har ikke fått oppfylt de premissene jeg har i leiekontrakten. En del av forutsetningene har ikke kommet på plass, sier Solvold, som ikke ønsker å utdype hva disse forutsetningene dreier seg om.

Til Østlands-Posten opplyser han at konflikten med Treschow-Fritzøe har pågått siden oppstarten for to år siden, og at det nå har toppet seg.

- Solvold sier han ikke er motivert for å drive videre. Det synes ikke vi er god nok grunn til å gå ut av konseptet, påpeker eiendomsdirektør i Treschow-Fritzøe, Gudmund Nordtun.
Odd Ivar Solvold driver i tillegg restauranten Mathuset Solvold i Sandefjord. Han opplyser at det er uaktuelt å etablere seg et annet sted i Larvik.

- Det er ikke aktuelt. Plassen på brygga er helt fantastisk, den beste i Norge. Det er kjempeleit å stenge. Jeg hadde et ønske om å gjøre noe mer, sier Solvold til Østlands-Posten.

Mille-Marie Treschow åpnet restauranten på brygga for bare to år siden. Kontrakten mellom de to partene lød på ti år.

Kilde: dn.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå skal det bakes pepperkaker
Julemat
Oppskrifter pepperkaker

Nå skal det bakes pepperkaker

Ta med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så kjapt får du dagens fiskemiddag på bordet
Dagens rett

Så kjapt får du dagens fiskemiddag på bordet

Mens fisken steker, blander du salaten av maiskorn og edamamebønner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her