Grønnsakene som er en vri på ratatouille, bare med tomater og mozzarella, baker du raskt i ovnen mens fisken godgjør seg i saltlake. Det er en teknikk kokker bruker for å få perfekt salting av fisken. Slik beholdes alle de gode smakene helt fram til tallerkenen.
Dagens rett
Foto: (nataliaspb)
Med sommerens gode grønnsaker får torsken det beste følget
Her får du en smaksrik torskemiddag vi tror du sent vil glemme.
29 Juli 2024 - 23:00
Skinnstekt torsk med kapers og mozzarellabakt tomat
Fremgangsmåte
- Legg fisken i en 10 % saltlake i ca.5 min.
- Bland grønnsakene med kapersen, estragonen og olivenoljen.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha blandingen i en ildfast form.
- Bak grønnsakene i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min og tilsett hakket mozzarella. Bak videre i 2 min.
- Torsken stekes på skinnsiden til varmen trekker helt igjennom fiskekjøttet og skinnet er sprøtt.
- Legg grønnsaksblandingen i midten av tallerkenen og legg fisken oppå med skinnsiden opp.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå