I 2023 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Portugal har potensial for å bli verdensmester i gastronomi
Casa De Chá Da Boa Nova er som et nasjonalt monument med to Michelin-stjerner der restauranten ligger på klippene ut mot det frådende Atlanterhavet som byr på «verdens beste fisk og skalldyr».
Skaper revolusjon i det alkoholfrie markedet
Med Muri Drinks er en helt ny kategori av alkoholfrie alternativ oppstått. Så komplekse at mange sågar foretrekker dem foran vin – eller som ingrediens i drinker.
Whiskyregler er til for å brytes
Annabel Thomas har med Nc’nean revolusjonert skotsk whisky ved å tenke helt nytt i denne tradisjons- og mannstunge industrien.
Veien til verdenstoppen
Benjamin Aarsland Erikstad konkurrerer for å bli verdens beste bartender. På hjemmebane på baren Espier i Stavanger, vil han bare gjøre gjestene glade. En strategi han også bruker i World Class.
Fascinasjon for gamle knoller
Å se poteter bli til en deilig delikatesse, er glede i særklasse for Sigurd Strand Pedersen med familie som står bak Gydas Jordepler.
Verdens mest avsidesliggende restaurant flytter snart hjem
Da Poul Andrias Ziska og teamet hans på restaurant Koks midlertidig flyttet til Grønland fra sommeren 2022, resulterte det i prisen for den mest avsidesliggende restauranten i verden.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
NB Issuu har nye regler for innhold som kan "støte" (i vårt tilfelle alkohol), derfor blir du bedt om å registrere deg, det holder at du gjør dette en gang (når du lagrer innloggingen)
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 3. oktober 2023