- Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet etter koking.
- Fres løken i olje/smør. Tilsett hvitløk og grovkvernet pepper og surr videre 1 minutt. Tilsett fløte og fiskekraft og la det hele koke inn et par minutter.
- Skrell agurken og kutt den i små terninger. Ha agurkterning og ost i sausen.
- Stek terninger av sei i olje/smør på god varm panne. Dryss salt og pepper over.
- Vend saus og fisk inn i spagettien. Bland inn persille og basilikum til slutt. Server med litt frisk spinat.
Tips:
Alternativt kan du legge spagetti på tallerkenen, legg på spinatblader, hell over sausen og legg fiskebiter på toppen. Persille og basilikum drysses over til slutt.
Tips:
Spagetti kan byttes med grønn fettuccine for ekstra farge.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev