Rockekokkene feirer 25 år med mer rock

Rockekokkene feirer 25 år med mer rock

Palace Grill markerer 25 år med et av landets mest rocka kjøkken med å bli festivalrestaurant på Tons of Rock på Ekebergsletta i Oslo 27.-29. juni.
Redaksjonen
18 Mai 2019 - 09:00

Palace Grill fyller 25 år og Tons of Rock flytter til hovedstaden. Det er foranledningen til at Palace grill samarbeider med cateringfirmaet foodoccasion om å lage et eget restaurantlokale på festivalen.

- Det skal smelle, lover daglig leder for pop-up-restauranten, Fabian Lübbe Løvseth.

- Vi liker å se på oss selv som utradisjonelle. Vi skal være best i klassen med all vår personlighet og kunnskap. Når vi nå fikk sjansen til å kokkelere til det kuleste festivalpublikummet, og med Kiss, Volbeat og Def Leppard, for bare å nevne noen på scenen like ved oss, ja, da kunne vi ikke hatt bedre arbeidsforhold. Vi lover en skikkelig rocka meny som skal smelle, med tons av digge råvarer!

Denne stjernekokken lar seg inspirere av Kiss

Denne helgen i juni kommer glamrocklegendene Kiss til Oslo. Og samtidig serverer Palace Grill-kokkene rocka mat. Foto: Goran Jakus Photography

Ansvarlig fra Tons of Rock, Dan Marius Nordhagen, kunne ikke vært mer glad for at det nettopp er Palace Grill som skal ta festivalmaten til nye høyder. - Vi tilbyr tre fullstappa dager på Ekeberg hvor musikken, men også det sosiale står i høysete. At vi nå kan tilby publikummet vårt en fireretters meny, med en av de mest legendariske og beste kjøkken i byen, er utrolig kult. Palace Grill kler festivalen godt, og er et nydelig supplement til all den andre maten du også får servert på arenaen. Her er det mat for alles smaker og lommebøker.

Booking skjer samtidig med billettbestilling. Hver dag kan 150 publikummere, fordelt på tre sittinger, nyte denne 4- retters-menyen:

  • Grillet kveitetartar fra Hjelmeland, tataki, vårløk, fennikel espuma, crisp
  • Foiegras terrine med brioche, servert med søtt og salt
  • Okse entrecote grillet og servert med rødvinskokt løk, sommersopp og asparges, rødvinsglace og rosmarin
  • Sjokoladeterrine med pasjonsfrukt, servert med bringebær og Vahlrona-nougat
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj
Dagens rett
Janssons fristelse

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj

Det er ingen grunn til å fortelle familiens mest følsomme at det er ansjos i denne potetgratengen. De vil garantert elske den.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her