Restaurant Eik årets spisested 2006

Ole Johnny Eikefjord er fornøyd. Restaurant Eik i Oslo er nemlig stemt frem som beste restaurant i 2006.
Redaksjonen
16 Mars 2007 - 16:29

 Det er publikum som har stått for avstemningen. 
- Det er veldig gledelig å motta American Express Servicepris. Spesielt fordi det er den eneste bransjeprisen der gjestene stemmer frem vinneren, sier daglig leder Ole Johnny Eikefjord i en pressemelding.

American Express Servicepris ble i går kveld delt ut for 18 gang med Restaurant Eik som vinner. Restauranten fikk ti prosent flere stemmer enn restaurant nummer to, fjorårsvinneren Ekebergrestauranten. American Express Servicepris er en pris der kortinnehavere blir invitert til å kåre den restauranten i landet de mener er den beste ut fra en totalvurdering.

Tydelig profil
Restaurant Eik åpnet 1. februar 2003, og markerte seg tidlig med en klar og tydelig profil.

- Vår filosofi har hele tiden vært å finne de beste råvarene vi kan oppdrive i forhold til pris. Vi er ikke låst innenfor en matretning, for eksempel det franske kjøkken. Vi setter i stedet sammen menyer fra alle markeder. Derfor reiser jeg ofte sammen med våre fem kokker til ulike verdensdeler for å hente inspirasjon vi kan dele med gjestene våre, sier Eikefjord.

Sammensveiset team
Ole Johnny Eikefjord trekker fram teamarbeidet i Restaurant Eik som den viktigste faktoren i suksessen de nå opplever.

- De som jobber hos Restaurant Eik i dag har vært med siden dørene åpnet for fire år siden. Det har helt klart gjort oss til et meget godt lag, og jeg tror gjestene også opplever det slik, sier Eikefjord.  

Nå håper han tildelingen av Serviceprisen 2006 vil bidra positivt også for hans andre restaurant i Oslo, nemlig Restaurant Eik Annen Etage på velkjente Hotel Continental.

Blant de beste
Restaurant Eik er som vinner av American Express Servicepris i selskap med Norges beste restauranter. Tidligere prisvinnere har vært Bagatelle (2), Statholdergaarden (2), ORO Restaurant & Bar (2), Theatercafeen, Feinschmecker, Ludls Gourmet, Jans Mat & Vinhus, Værtshuset Bærums Verk, Annen Etage, Statsraadens restaurant, Hos Thea, Babettes Gjestehus og Bølgen & Moi.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Skinkegrateng til middag kan alle lage
Dagens rett

Skinkegrateng til middag kan alle lage

En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her