Reaksjoner etter folkefest

Levanger kulturfestival gjerdet inn de fleste av byens serveringssteder i helgen. Det ble det bråk av.
Redaksjonen
10 Juni 2008 - 09:00

Dermed måtte de som ønsket seg en øl først betale 250 kroner for å komme inn på festivalen, og deretter 60 kroner for en øl.
 
Kulturfestivalen varer ut denne uken. Men noen ny innlukking av utestedene blir det ikke.
 
En av årsakene er mange debattinnlegg på levangeravisa.no. Der raser folk mot ordningen.
 
Sammen med utestedene i sentrumskjernen ble det inngått en avtale om å sperre av et stort område, inkludert de fleste av ute- og serveringsstedene i byen. Med en inngangspris på 250 kroner snudde mange i døren.
 
Elendig
- Det fungerte elendig. Det var veldig mange av våre gjester som ble sinte, og vi hadde mindre folk innom enn vanlig. Vi håpet at det ville skape en sirkulasjon av folk, og at det skulle dryppe litt på alle. Men det var ikke noen storkveld, nei, sier restaurant- og pubdriver Knut Strugstad ved Pøbben.
 
Prøveprosjekt
Koordinator Lars Edvard Hoff i Markedsplassen Levanger, forklarer at det hele var et prøveprosjekt.
 
- Vi hadde totalt 1 000 betalende inne på området. Vi har diskutert å gjøre det slik i lang tid, og ville gjøre et forsøk for å dyrke særpreget. Men det lyktes ikke, sier Hoff som allerede har diskutert saken med de andre involverte.
 
Som før
Førstkommende helg er det ny torgfest i Levanger.
 
- Da vil det ikke bli slik som sist. Vi kommer til å gå tilbake til «gammelmåten», sier Lars Edvard Hoff til verdalingen.no.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her