Radisson SAS Tromsø gjenåpnet

Det nye Radisson SAS-hotellet i Tromsø er åpnet. Utbyggingen representerer den største satsingen på et enkelthotell i Nord-Norge noensinne.
Redaksjonen
29 Mai 2007 - 15:00

Radisson SAS Hotel Tromsø har blitt totalrenovert og utvidet, og Tromsø har fått et nytt storhotell med høy internasjonal standard.
 
Kapasiteten er økt og hotellet blir et av landets største med totalt 18 500 kvadratmeter bygningsmasse. Målsetningen er at Radisson SAS Tromsø igjen skal bli det ledende hotellet i Nord-Norge.
Betydelig marked
- Tromsø er et av landets beste hotellmarkeder, men har manglet et internasjonalt topphotell med kongressfasiliteter. Etter at regjeringen Stoltenberg lanserte Nordområdesatsningen, ser vi at stadig flere nasjonale og internasjonale konferanser blir lagt til byen, og det nye hotellet vil spille en viktig rolle i den videre utvikling av reiselivet og næringslivet generelt, sier hotelldirektør Dag Høybakk ved Radisson SAS Hotel Tromsø til boarding.no.
 
Glassbro
Hotellet har 269 rom og er oppført basert på både eksisterende bygg og nybygg. Glassbroer i alle etasjene vil knytte den gamle og nye delen sammen. I eksisterende bygg er alle rom totalrenovert. Det er bygget et helt nytt kjøkken og ny restaurant som har fått navnet Aurora.
 
Ny inngang
Nybygget har gitt hotellet et nytt inngangsparti, ny resepsjon, lobby, lobbybar, fem nye møterom og landsdelens største kongresshall. I det nye bygget finnes også 83 nye hotellrom, businessclassrom, suiter og juniorsuiter.
To stiler
Gjestene kan velge rom i to ulike designretninger; arktisk eller chili. De arktiske rommene har lyse friske farger med innslag av grønt og rødt. Chili-rommene har sterkere, eksotiske farger. Businessrommene har egen espressomaskin og samtlige rom har gratis internett. Hotellet tilbyr også en flott relaxavdeling med sjøutsikt.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er knapt mulig å lage middagen raskere (og billigere)
Dagens rett

Det er knapt mulig å lage middagen raskere (og billigere)

Ferdige nudelpakker er en enkel og billig basis for raske middager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her