Pusser opp for 150 millioner

De nye eierne ved Brekkestranda Fjordhotell er i ferd med å ruste opp hotellet for 150 millioner kroner.
Redaksjonen
01 Juli 2008 - 13:06

Ved hotellet er anleggsarbeidere allerede i gang med nybygging og opprusting.
 
- Vi skal bygge svømmebasseng og kombinert konferansesenter og flerbrukshall, som man kan bruke til begge deler, sier den nye eieren Morten Nilsen til Firda. 
 
- Byggingen har startet og vi er godt i gang med det første trinnet, der vi skal bygge 40 leiligheter, sier Nilsen.
 
Totalt skal det bygges 80 nye leiligheter i tilknyting til hotellet.
 
- Vi håper at vi skal være ferdige med utbyggingen til neste sommar, sier Nilsen.
 
Aktiv ferie
Planene om konferansesal og flerbrukshall har sammenheng med at de nye eierne ønsker å følge trenden med en aktiv ferie.
 
- Vi ønsker at de som besøker hotellet skal ha muligheten til å være aktive, sier Nilsen.
 
Han ser for seg at flerbrukshallen kan få alt fra landhockey til andre fritidsaktiviteter. Nilsen understreker likevel at Brekkestranda Fjordhotell skal fortsette å være et sted der man skal slappe av.
 
Stort potensiale
- Jeg er glad for at dette er et hotell det er mulighet til å forbedre, og å få flere gjester. Her finnes et enormt potensiale for vekst, sier Nilsen.
 
Hotellet har dessuten mulighet til å bygge ut mer senere, om det trengs. 
 
Et av målene til Nilsen er å trekke til seg turister som ellers ville ha overnattet i Bergen.
 
Nye koster
Den daglige driften av hotellet vil være styrt av Liv Mjåset og Wibeke Nilsen. De skal ta over etter Bjørn Brekke som er daglig leder for hotellet i dag og som har vært ved hotellet i 32 år.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter
Dagens rett

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter

En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her