I Italia serveres kjøttet så naturell som mulig, det vil si god olivenolje, salt og pepper, samt en urtekvast kommer du ikke utenom. Her får biffen fyll av pesto og parmesan, og det kan jo ikke bli annet enn godt.
Dagens rett
Foto: (Julie Deshaies)
Slik blir du helt på kjøkkenet: Fyll biffen med smaker av Italia
Fredag-søndag er ganske sikkert dagene i uka de fleste velger biff. Gode råvarer trenger ikke så mye ved siden av, men pesto og parmesan hjelper mye.
20 Januar 2024 - 00:01
Pronto biff fylt med pesto og parmesan
Fremgangsmåte
- Del biffene på langs nesten gjennom med en skarp kniv. Smør på pesto og legg inni et par skiver parmesanost.
- Fest biffen sammen i enden med en tannstikker (uten smak).
- Pensle biffene med olje, krydre med salt og grovkvernet pepper, gjerne peppermix.
- Stek eller grill de ca. 2 minutter på hver side på god varme.
- Dryss over finhakket basilikum og finrevet parmesan og ta bort tannstikkeren.
- Server gjerne med pasta med tomater og godt brød eller potetmos.
Vi byr på mange retter med biff
Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
84 POENG
Potetmos med parmesan
Fremgangsmåte
Skrell potetene og kok dem i usaltet vann (for ikke å få seig potetmos). Hell av vannet og mos potetene.
Visp inn olivenolje, og parmesan. Rør i mosen til den blir luftig.
Smak til med salt og pepper, og rør inn urtene.
Se alt det gode du kan bruke poteter til
Alle oppskriftene med poteter du kan tenke deg
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Forsiden akkurat nå