Pizza inntar hotellrommene

Stadig flere hoteller kutter ut roomservice med matservering. Det er gode nyheter for pizzabransjen.
Redaksjonen
19 Juli 2007 - 17:27

Mange steder erstattes nemlig hotellets spisekart med en meny fra en fastfoodkjede eller en pizzarestaurant.
 
Mye personell
Årsaken er at tradisjonell roomservice krever mye personell på kjøkkenet utover kvelden.
 
En av leverandørene av slike tjenester er pizzakjeden Dolly Dimple's i Sandnes. I dag har kjeden og dens franchisetagere avtale med 50-60 hoteller om pizza-leveranser. Noen steder kommer pizza som supplement til roomservice og andre steder som eneste tilbud, skriver hotellmagasinet.no.
 
Vekst
Kjeden er i konstant vekst, og dette gjør at den kommer nærmere og nærmere flere hoteller.
 
- Stadig flere byer og tettsteder får en Dolly Dimple's- restaurant i nærheten. Med et gjennomarbeidet konsept ønsker vi å bli oppfattet som landets mest seriøse og profesjonelle pizzaleverandør, sier markedssjef Christian Stage i Dolly Dimple.
Varierende omsetning
- Vi leverer alt som er i den vanlige menyen vår - unntatt drikke. Men det er pizza det går mest i og det er vi fornøyde med, for vi er jo en pizzarestaurant. Når det gjelder omsetningen varierer den veldig fra hotell til hotell alt etter hvor gode hotellene er til å markedsføre denne tjenesten. Enkelte hoteller har egen pizza-knapp på telefonen på rommene der folk kan trykke på en tast for å komme til pizzabestillingen, sier Stage.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne festkaken som smaker skikkelig proft, er faktisk svært lettlaget
Ukens kake
Sjokoladekake med ganache

Denne festkaken som smaker skikkelig proft, er faktisk svært lettlaget

Når du først har fått smaken på konditorkremen ganache, går du aldri tilbake til vanlig glasur.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne festkaken som smaker skikkelig proft, er faktisk svært lettlaget
Ukens kake
Sjokoladekake med ganache

Denne festkaken som smaker skikkelig proft, er faktisk svært lettlaget

Når du først har fått smaken på konditorkremen ganache, går du aldri tilbake til vanlig glasur.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er knapt mulig å lage middagen raskere (og billigere)
Dagens rett

Det er knapt mulig å lage middagen raskere (og billigere)

Ferdige nudelpakker er en enkel og billig basis for raske middager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her