Svinekoteletter har ikke det beste ryktet. Årsaken er at kjøttet er så magert, at det tørker raskt under varmebehandlingen. For å være sikker på at så ikke skjer, kan du velge nakkekoteletter siden de har bedre fettmarmorering.
Svinekotelett med salsa og pestopoteter
Pesto og salsa setter fart på koteletter og poteter
Svinekotelett med salsa og pestopoteter
Fremgangsmåte
-
Salsa: Ha ingrediensene i en blender og kjør til mos. Tilsett mer olje om den er for fast. Smak til med salt og pepper.
-
Tips: Om du bruker soltørkede tomater som ikke har vært i olje, legg dem i kokende vann i 10 minutter, for å bløtes. Bruk bløtevannet til å spe med.
-
Pestopoteter: Skjær potetene i skiver, del dem i to eller behold dem hele om de er små.
-
Pensle med pesto, dryss og paprikapulver og salt og pepper.
-
På grillen: ha potetene i en alu-form og stek dem gjennom. I ovn eller panne: Ha potetene i en ildfast form eller stekepanne og stek gjennom.
-
Svinekoteletter: Smør pesto på svinekotelettene og grill eller stek dem i pannen med litt olje, på begge sider. Dryss over salt og pepper.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG