Pannekakefyll med kylling
Fremgangsmåte
Rens spinaten og stek den lett i smør i en stekepanne sammen med hakket løk.
Del opp kyllingkjøttet i spisestore biter og bland den sammen med Philadelphia-ost og pesto. Rør inn spinatblandingen.
Fyllet kan spises kaldt i varme eller kalde pannekaker, eller fordeles på kalde pannekaker som varmes i ovnen. Pynt med finstrimlet persille og finrevet parmesan.
Kyllingfyllet kan også brukes i panini, på ciabatta eller på toast.
Her har nesten 100 oppskrifter på forskjellige pannekaker
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 308.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Slik lager du pannekaker i en fart
Fremgangsmåte
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time.
Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.
Pannekakene kan serveres til middag med sukker, blåbærsyltetøy, stekt flesk eller en stuing. Like godt smaker det med varme pannekaker med is eller flamberte pannekaker til dessert. Pannekaker i en stabel med krem og bær imellom blir en spennende kake litt utenom det vanlige.
Sjekk ut våre andre oppskrifter på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
87 POENG