Du kan bruke nøyaktig den fiskesorten som passer deg i denne oppskriften. De tykkeste nakkestykkene av større fisk krever lenger varmebehandling, og kan derfor blir tørre, så gå heller for den midtre delen av fisken - om den er stor vel å merke. Røye er derfor helt perfekt. Den er dessuten lett å få tak i overalt.
Dagens rett
Foto: (Angelafoto)
Om dette er en lettere fiskerett, er den likevel proppfull av gode smaker
Den er den grønne sausen gremolata som gjør susen med både persille, ansjos, hvitløk og chiliflak.
06 Januar 2024 - 00:00
Ørret eller røye med grønn saus - salsa verde
Fremgangsmåte
- Lun tomat-paprikasalat: Surr paprikabitene i 1 ss olivenolje et par minutter.
- Tilsett tomatene og dryss over litt salt og pepper. Hell blandingen over på et fat og hold den varm.
- Skjær fiskefileten i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
- Surr timian i litt olivenolje i et par minutter. Ta ut timianen og stek fiskeni oljen.
- Ha ingrediensene til sausen i en foodprosessor og kjør til den er jevn.
- Spre blandingen over fisken på kjøttsiden.
- Server med sitronbåter, frisk salat og kokt ris samt tomat-paprikasalaten på siden.
Vi byr på mange deilige retter med ørret
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå