Økologiske produkter på frokostbufféen

Frokostrestauranten på Radisson SAS Plaza Hotel er ferdig nyoppusset og debiogodkjent. Nå er 25 prosent av produktene på frokostbufféen økologiske.
Redaksjonen
10 Juli 2007 - 12:00

Det er Debio som forvalter regler på basis av internasjonale normer og norsk lovgivning, og som kontrollerer og godkjenner all økologisk produksjon i Norge.
 
Nordens største
Radisson SAS Plaza Hotel er Nordens største svanemerkede hotel, og det er derfor naturlig at  hotellet satser på økologiske og miljøvennlige produkter .
 
- Nå i begynnelsen av juli er omtrent 25 prosent av alle produktene på frokostbufféen økologiske, blant annet lettmelk, kaffe, eplejuice, brød/ rundstykker, kornblandinger, brie og syltetøy, sier kjøkkensjef Staphan Härdi.
 
Flere produkter
- I tillegg jobber vi kontinuerlig med å få inn flere økologiske produkter. Ved å bli en debiogodkjent frokostrestaurant kan alle våre gjester være sikre på at den økologiske maten de spiser hos oss er kontrollert og godkjent, sier han til boarding.no.
 
Nyrenovert
Hotellet har investert ca 4 millioner på nyrenovering av frokostrestauranten og arkitekten bak den nye restauranten er BJ. Design og Börkur Jòhannesson som også var en av arkitektene bak det nye operabygget i Oslo.
 
Lett og lyst
- Fokuset har vært å modernisere restauranten ved å skape lett og lys stemning, samtidig som vi ønsket å beholde Plazas spesielle detaljer og kjennetegn. I tillegg har vi laget en frokostrestaurant med stor kapasitet. Bufféten er dobbelt så stor nå sammenlignet med før, sier Jòhannesson.
Stort prosjekt
Per Juli 2007 er samtlige av hotellets 673 rom, lobbyområdet og 34 Restaurant & Bar nyoppusset, i tillegg er det bygget sju helt nye styrerom i fjerde etasje.
 
Oppussingen av hotellets frokostrestaurant er foreløpig siste del av et stort oppussingsprosjekt.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Inviter på denne franskinspirerte lammegryten
Dagens rett

Inviter på denne franskinspirerte lammegryten

Varm og full av smak, men likevel lett å lage - dette er en perle av en søndagsmiddag som alle kan klare å få til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne suppen er den reneste medisin for alle sanser
Dagens rett

Denne suppen er den reneste medisin for alle sanser

Knallgul, sødmefylt og varmt krydret med ingefær som i seg selv er den beste medisin mot forkjølelse. Oppskriften er superenkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her