Nye eiere på Skjerdingen Høyfjellshotell

Skjerdingen Høyfjellshotell på Ringebufjellet er solgt. De nye eierne er Kristian Langlo og Sjur Hellweg.
Redaksjonen
04 Juli 2007 - 18:06

Hotellet er akkurat nå stengt i forbindelse med reparasjoner etter en vannskade, men sannsynligvis blir det åpnet i løpet av et par uker.
 
Det var eiendomsselskapet Ringebu fritidsgrend AS som eide hotellet. Alle aksjene i dette selskapet ble overdratt til Langlo og Hellweg i forrige uke. De to sitter nå på 50 prosent hver av aksjene.
 
Vannskade
Det er ingen perfekt start for de to nye eierne. Å åpne med en vannskade er ikke optimalt.
 
- Det dreier seg om en forsikringssak, men vi regner med å være klare til å åpne for normal drift om godt og vel to uker, sier Sjur Hellweg til Østlendingen.
 
Langsiktige planer
De nye eierne skal drive høyfjellshotellet med 120 sengeplasser selv framover. Det er ikke lagt noen strategier for driftskonsept ennå.
 
- Først skal vi pusse opp litt, noe vi skal gjøre selv. Vi har langsiktige planer for eierskapet, sier Hellweg.
 
Satser nært
De nye eierne kommer trolig til å satse mer på nærområdet. De skal blant annet sørge for at skitrekket og alpinbakken er i god stand, og at det finnes et godt tilbud med preparerte skiløyper der.
 
- Tidligere er det kanskje satset mer på tilbud inne på hotellet enn utenfor. Dette håper vi å kunne fordele litt bedre framover, sier Hellweg.
 
Han håper også at slike tilbud kan lokke flere fastboende opp på Skjerdingen for å benytte området i tilknytning til høyfjellshotellet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen

Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
+
Ukens vin

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen

Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Guide
Oppskrifter januarmenyen

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Guide
Oppskrifter med kalkun

Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen

Om du ikke har din egen vri på nyttårskalkunen, bare har glemt hvordan du gjorde det i fjor eller vil gjøre noe helt nytt i år, finner du oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mexico: Maten som overlevde europeerne kalles førcolumbiansk
+

Mexico: Maten som overlevde europeerne kalles førcolumbiansk

Førcolumbianske mattradisjoner er en av grunnpilarene i det meksikanske kjøkkenet. Samtidig er det en gastronomi som fortsatt lever i beste velgående i sin opprinnelige form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
+
Ukens vin
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her