Nye direktører hos Scandic

Etter intern rekruttering og nyansettelse er det kommet fire nye direktører ved Scandic-hotellene.
Redaksjonen
08 November 2006 - 11:58

Tre direktørstillinger ved Scandic-hotellene i Oslo- området er besatt via intern rekruttering mens Scandic Tromsø får ny direktør fra 1. desember etter nyansettelse, melder Scandic i en pressemelding.

Toril Flåskjær, ny hotelldirektør ved Scandic Sjølyst
Flåskjær kommer fra stillingen som hotelldirektør for Scandic Edderkoppen, hvor hun har vært med siden åpningen i 2000. Hun har vært sentral i oppbyggingen av konseptet "Teaterhotell".  Flåskjær kjenner Scandic Sjølyst meget godt da hun var med å åpne hotellet som direktør i 1997.

Håvard Solum, ny hotelldirektør ved Scandic Høvik
Solum tiltrer stillingen som hotelldirektør fra 1. desember etter å ha vært resepsjonssjef ved Scandic Asker siden 2003. Han overtar stillingen etter Gro Lillian Larsen som slutter i kjeden for å søke nye utfordringer.

Wendel Holdener, ny hotelldirektør ved Scandic Edderkoppen
Holdener kommer fra sin stilling som hotelldirektør ved Scandic Hamar og tar over ved Edderkoppen i januar 2007. Holdener har de siste to årene ledet en storstilt omorganisering av Scandic Hamar til å bli et av landets ledende konferansehotell.

Kjell Olav Pettersen, ny hotelldirektør ved Scandic Tromsø
Pettersen som tiltrer stillingen 1. desember har god kjennskap til bransjen gjennom mange års erfaring fra hotelldrift. Han har tidligere jobbet ved blant annet Radisson SAS i Tromsø og Bodø og vært direktør ved Clarion Hotell Bryggen i Tromsø. Det siste året har Pettersen vært direktør ved Quality Hotell Grand Royal i Narvik.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Hørt om Lawrenceburg før? Derfra kommer basisnyhetenes beste brennevin - en rugwhiskey i en klasse for seg
+
Tester

Hørt om Lawrenceburg før? Derfra kommer basisnyhetenes beste brennevin - en rugwhiskey i en klasse for seg

Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Mencia fra Bierzo er årets vinstil
+
Godbiter i pollisten

Mencia fra Bierzo er årets vinstil

Her får du nemlig stor konsentrasjon og terroirkarakter uten at det går utover drikkevennligheten, og det til en pris som er svært gunstig. Noe som er ytterst velkomment i dagens vinprisbilde.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
+
Tester

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne

Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Hørt om Lawrenceburg før? Derfra kommer basisnyhetenes beste brennevin - en rugwhiskey i en klasse for seg
+
Tester

Hørt om Lawrenceburg før? Derfra kommer basisnyhetenes beste brennevin - en rugwhiskey i en klasse for seg

Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til taco
Mat og vin i kombinasjon
Vin til taco

Slik velger du vin til taco

Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse koreanske pannekakene er en av årets mattrender
Ukens kake

Disse koreanske pannekakene er en av årets mattrender

De er søte og fylt med nøtter og fungerer derfor som alternativ til kake eller dessert - eller snack.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Mencia fra Bierzo er årets vinstil
+
Godbiter i pollisten

Mencia fra Bierzo er årets vinstil

Her får du nemlig stor konsentrasjon og terroirkarakter uten at det går utover drikkevennligheten, og det til en pris som er svært gunstig. Noe som er ytterst velkomment i dagens vinprisbilde.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her