Ny Peppes-restaurant i Halden

I dag åpnet Peppes Pizza en ny restaurant i Halden. Fra før finnes det fire Peppes-restauranter i Østfold.
Redaksjonen
04 Mai 2007 - 23:11

Det er Stian El Guendouz som skal drive den nye restauranten. 

På tide
- Nå var det på tide at Peppes Pizza kom hit til byen. Halden er faktisk den siste "storbyen" i Østfold hvor vi etablerer oss. Det finnes allerede Peppes Pizza i Moss, Sarpsborg og to i Fredrikstad, sier daglig leder Stian El Guendouz til Halden Dagblad.

Fornøyde
Det har vært en hektisk periode de siste dagene for å sikre åpning i dag.Lokalene har fått en grundig ansiktsløftning.

- Lokalene er vi ekstremt godt fornøyde med. Denne delen av byen er i god vekst og det skjer mye her, blant annet i forbindelse med Lilletorget. Dessuten er det gode parkeringsmuligheter her, og bygget har de kvalitetene som vi ønsker. Det er et gammelt og ærverdig bygg med historie, sier han.

Godt vertskap
Stian El Guendouz er spent på responsen blant haldenserne.

- Jeg føler at vi er ønsket hit til byen, og jeg tror vi vil bli populære. Men man vet ingenting før man åpner, forteller El Guendouz.

30 ansatte
Totalt er det ansatt 30 personer i den nye restauranten. Den siste tiden har de fått grundig opplæring i hvordan de kan yte best mulig service.

- Her skal folk føle seg velkomne og møte et godt vertskap, sier El Guendouz.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Billig-champagne som skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Billig-champagne som skiller seg ut

Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Beste chianti under 200 kroner
+
Ukens vin

Beste chianti under 200 kroner

Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Billig-champagne som skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Billig-champagne som skiller seg ut

Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Beste chianti under 200 kroner
+
Ukens vin

Beste chianti under 200 kroner

Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Håvard Werkland nådde nesten pallen i årets Bocuse d'Or

En fjerdeplass og prisen for beste tallerkenrett føyer Håvard Werkland og det norske teamet inn i en god norsk tradisjon med å gjøre det veldig godt i Bocuse d'Or - verdens tøffeste kokkekonkurranse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Forsiden akkurat nå - 5

En helaften med spansk eleganse på Bon Lio
Matkurs og vinkurs
Winemakers dinner 11. mars i Oslo

En helaften med spansk eleganse på Bon Lio

Den 11. mars kan du bli med på en uforglemmelig kveld der fem eksepsjonelle viner fra Priorat matches med en utsøkt 5-retters meny fra Bon Lio.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her