Ny leder i NKL

Ruth-Hege Holst er ansatt som daglig leder i NKL.
Redaksjonen
26 Mars 2009 - 11:00

Hun tiltrer i stillingen innen sommeren.
 
Holst har kokkefagbrev fra Hotel Neptun, Bergen i 1987. Der fikk hun sans for det franske kjøkken.
 
Klassisk kokekunst
Etter endt læretid utforsket hun den klassiske kokekunsten som kokk hos Christian Plumail, Auberge de l'Esrerel i Juan-les-Pînes.
 
I Frankrike oppdaterte hun seg på fransk språk og konditorkunst hos Lenôtre i Paris.
 
Mer studier
Etter endt studieopphold i Frankrike begynte hun i 1989 på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med studier i kjøkken- og restaurantadministrasjon.
 
Holst fullførte sin Master of Science i internasjonal hotell- og reiselivsadministrasjon ved Cornell University, USA, og Norsk Hotellhøgskole. I tillegg har hun studert britisk politikk og sosialhistorie i Cambridge, England.
 
Reiselyst
Jakten på de gode smaksopplevelsene, kombinert med stor reiselyst, førte henne verden rundt. Hotell- og restaurantbransjens mange stipender for unge kokker førte henne til Frankrike, Singapore, Hongkong og Bangkok.
 
Holst har internasjonal arbeidserfaring fra salg og markedsføring av norske merkevarer i engelsk- og fransktalende markeder.
 
Internasjonalt salg
I tillegg til en rekke styre- og lederverv har hun også arbeidet med internasjonalt salg på Figgjo AS, undervist ved Høgskolen i Stavanger, vært daglig leder ved Gastronomisk Institutt og kontroller ved Grand Hotel i Oslo.
 
Hun har bred erfaring innen prosjektledelse og forretningsutvikling fra nasjonale og internasjonale prosjekter.
 
Nå ser hun frem til å ta fatt på arbeidet som tilrettelegger for alle medlemmene i NKL, prosjektene der, kokkelandslagene og å jobbe med samarbeidspartnere.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her