Ny leder i NKL

Ruth-Hege Holst er ansatt som daglig leder i NKL.
Redaksjonen
26 Mars 2009 - 12:00

Hun tiltrer i stillingen innen sommeren.
 
Holst har kokkefagbrev fra Hotel Neptun, Bergen i 1987. Der fikk hun sans for det franske kjøkken.
 
Klassisk kokekunst
Etter endt læretid utforsket hun den klassiske kokekunsten som kokk hos Christian Plumail, Auberge de l'Esrerel i Juan-les-Pînes.
 
I Frankrike oppdaterte hun seg på fransk språk og konditorkunst hos Lenôtre i Paris.
 
Mer studier
Etter endt studieopphold i Frankrike begynte hun i 1989 på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med studier i kjøkken- og restaurantadministrasjon.
 
Holst fullførte sin Master of Science i internasjonal hotell- og reiselivsadministrasjon ved Cornell University, USA, og Norsk Hotellhøgskole. I tillegg har hun studert britisk politikk og sosialhistorie i Cambridge, England.
 
Reiselyst
Jakten på de gode smaksopplevelsene, kombinert med stor reiselyst, førte henne verden rundt. Hotell- og restaurantbransjens mange stipender for unge kokker førte henne til Frankrike, Singapore, Hongkong og Bangkok.
 
Holst har internasjonal arbeidserfaring fra salg og markedsføring av norske merkevarer i engelsk- og fransktalende markeder.
 
Internasjonalt salg
I tillegg til en rekke styre- og lederverv har hun også arbeidet med internasjonalt salg på Figgjo AS, undervist ved Høgskolen i Stavanger, vært daglig leder ved Gastronomisk Institutt og kontroller ved Grand Hotel i Oslo.
 
Hun har bred erfaring innen prosjektledelse og forretningsutvikling fra nasjonale og internasjonale prosjekter.
 
Nå ser hun frem til å ta fatt på arbeidet som tilrettelegger for alle medlemmene i NKL, prosjektene der, kokkelandslagene og å jobbe med samarbeidspartnere.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her