Norsk familie tar over Ronnums Herrgård

En norsk familie har inntatt Ronnums Herrgård i Sverige. Etter ti år med Winn Hotels er det nå nye eiere på plass.
Redaksjonen
17 August 2007 - 09:00

- Ronnums Herrgård har sjarm, historie og fremtid. Vårt mål er å gjøre lokalbefolkningen så stolt av herregården at de ønsker å bringe sine gjester til Ronnums, sier den kommende direktør Anita Blomberg-Nygård.
 
Har flyttet inn
De nye hotelleierne, ekteparet André og Anita Blomberg-Nygård har allerede flyttet inn sammen med sønnen.
 
De kommer til å eie og drive herrgården som et vertskap. Ekteparet har til sammen 28 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.
 
Mens André har gjort karriere innen restaurantbransjen på flere stjernerestauranter, har Anita sin erfaring fra hotelldrift, senest som hotellsjef på det nye Radisson SAS-hotellet i Fredrikstad.
 
Klart mål
Arbeidende styreformann André Nygård har en klar målsetting for restauranten.
 
- Herregården har en historie på priser for sin kokkekunst. Det er derfor absolutt reelt å sikte mot flere priser innen et par år. Det skal samtidig være et spisested som alle kan ta seg råd til å spise på, sier han i en pressemelding.
 
Fra 1700-tallet
Herregården stammer fra 1700 tallet. I 1752 fikk de tillatelse til å starte en kro, så restauranten i dag stammer fra langt tilbake i tid.
 
- Vi har stor tro på Ronnum som feire-, forretnings- og kurshotell. Alt ligger til rette for enhver smak. Nærhet til flere større bedrifter og nærhet til flotte naturomgivelser. I tillegg ligger det mellom to byer under sterk utvikling: Vänersborg og Trollhättan, mener ekteparet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen

Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
+
Ukens vin

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Dagens rett

Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen

Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Guide
Oppskrifter januarmenyen

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Guide
Oppskrifter med kalkun

Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen

Om du ikke har din egen vri på nyttårskalkunen, bare har glemt hvordan du gjorde det i fjor eller vil gjøre noe helt nytt i år, finner du oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mexico: Maten som overlevde europeerne kalles førcolumbiansk
+

Mexico: Maten som overlevde europeerne kalles førcolumbiansk

Førcolumbianske mattradisjoner er en av grunnpilarene i det meksikanske kjøkkenet. Samtidig er det en gastronomi som fortsatt lever i beste velgående i sin opprinnelige form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
+
Ukens vin
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her