Norsk familie tar over Ronnums Herrgård

En norsk familie har inntatt Ronnums Herrgård i Sverige. Etter ti år med Winn Hotels er det nå nye eiere på plass.
Redaksjonen
17 August 2007 - 09:00

- Ronnums Herrgård har sjarm, historie og fremtid. Vårt mål er å gjøre lokalbefolkningen så stolt av herregården at de ønsker å bringe sine gjester til Ronnums, sier den kommende direktør Anita Blomberg-Nygård.
 
Har flyttet inn
De nye hotelleierne, ekteparet André og Anita Blomberg-Nygård har allerede flyttet inn sammen med sønnen.
 
De kommer til å eie og drive herrgården som et vertskap. Ekteparet har til sammen 28 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.
 
Mens André har gjort karriere innen restaurantbransjen på flere stjernerestauranter, har Anita sin erfaring fra hotelldrift, senest som hotellsjef på det nye Radisson SAS-hotellet i Fredrikstad.
 
Klart mål
Arbeidende styreformann André Nygård har en klar målsetting for restauranten.
 
- Herregården har en historie på priser for sin kokkekunst. Det er derfor absolutt reelt å sikte mot flere priser innen et par år. Det skal samtidig være et spisested som alle kan ta seg råd til å spise på, sier han i en pressemelding.
 
Fra 1700-tallet
Herregården stammer fra 1700 tallet. I 1752 fikk de tillatelse til å starte en kro, så restauranten i dag stammer fra langt tilbake i tid.
 
- Vi har stor tro på Ronnum som feire-, forretnings- og kurshotell. Alt ligger til rette for enhver smak. Nærhet til flere større bedrifter og nærhet til flotte naturomgivelser. I tillegg ligger det mellom to byer under sterk utvikling: Vänersborg og Trollhättan, mener ekteparet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Inviter på denne franskinspirerte lammegryten
Dagens rett

Inviter på denne franskinspirerte lammegryten

Varm og full av smak, men likevel lett å lage - dette er en perle av en søndagsmiddag som alle kan klare å få til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne suppen er den reneste medisin for alle sanser
Dagens rett

Denne suppen er den reneste medisin for alle sanser

Knallgul, sødmefylt og varmt krydret med ingefær som i seg selv er den beste medisin mot forkjølelse. Oppskriften er superenkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her