Norges desidert største

Vin & Brennevinsleverandørenes forening (VBF) inviterer bransjen til det absolutt største arrangementet som til nå er holdt i Norge. Mer enn 40 utstillere vil delta på årets Norwegian Wine Expo (NWX) og samtlige av de ledende leverandører er med i år.
Redaksjonen
18 Juni 2003 - 01:00

Årets NWX avholdes i Oslo Spektrum i tidsrommet fra den 24. til 26. august.
- Det blir derfor langt bedre plass til hver utsiller og mer rom for besøkende, forteller Thomas Føyen ansvarlig for messen i VBF og fortsetter: - Mens messen er lukket, og kun for Vinmonopolet og horecakundene, mandag og tirsdag, er søndagen åpen dag for forbrukere. Da er arrangementet i regi av Oslo Spektrum.
 
Utover mer plass og flere utstillere er årets NWX flyttet frem i tid slik at alle septembernyhetene lanseres på selve messen. I tillegg vil flere produsenter være til stede i år og du vil blant annet møte spennende franske produsenter som i dag ikke er representert i Norge. Mange ledende produsenter vil også være representert på importørstandene.
 
- NWX skal være en fagmesse innen vin og brennevin på bransjens premisser til fulle, kun med fokus på vin og brennevin. NWX er med andre ord fri for frossenmat og garnityr, understreker Føyen.
 
Både Sverige og Finland har etablert sine messer som samler hele bransjen. VBF med arrangementskomiteen som består av Britt Engelstad, Morten Espe og Thomas Føyen ønsker å samle Norges aktører under ett tak. Med årets program og oppslutning bør dette bli en særdeles spennende arrangement som du absolutt ikke må gå glipp av.
 
Kapasiteten er stor på Spektrum men du kan spare tid gjennom forhåndspåmelding! Meld deg på her: www.nwx.no. På disse websidene finner du også mer informasjon om messen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her