Nor Hotels stjerneklassifiseres

Nor Hotels har som den første hotellkjeden her i landet besluttet å la alle sine 63 norske privateide hoteller bli stjerneklassifisert.
Redaksjonen
19 Juni 2007 - 00:09

- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering til Boarding.no.
 
Sammenslåing
Nor Hotels er resultatet av en fersk sammenslåing av de to tidligere kjedene Mitt Hotel Scandinavia og Euro Hotels. Målt i antall hoteller er Nor Hotels nest største hotellkjede i Norge med 63 små og mellomstore hoteller her i landet og 10 i Sverige.
 
Det er for å styrke sin konkurranseposisjon at kjeden har bestemt seg for å bli klassifisert med stjerner av Norsk Hotellklassifisering.
 
Seriøs kjede
- Vi ønsker å bli sett på som en seriøs hotellkjede som gir kunden klar beskjed om hvilke produkter han får. Stjernefastsettelsen er for oss den beste måten å kommunisere overfor markedet, sier styreleder Hallvard Løno.
 
Kraftig byks
For Norsk Hotellklassifisering er dette et kraftig byks fremover.
 
- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering.
 
Opptil 5 stjerner
Norsk Hotellklassifisering tilbyr klassifisering av norske hotell. Klassifiseringen baserer seg på tilsvarende europeiske systemer og plasserer hotellene i kategorier fra 1 - 5 stjerner.

Selv om Norge ikke har en egen offisiell stjerneklassifiseringsordning, blir norske hoteller stjerneklassifisert i de fleste hotellsøkemotorer på Internett.

Denne klassifiseringen er sjelden dokumentert og ofte svakt begrunnet. Nå kan hotellet selv være med å gi en riktig klassifisering.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne libanesiske rødvinen er det beste kjøpet blant nyhetene på taxfree
+
Tester

Denne libanesiske rødvinen er det beste kjøpet blant nyhetene på taxfree

Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bak pepperkakene som et brød - farlig godt og den perfekte førjulskos
Ukens kake

Bak pepperkakene som et brød - farlig godt og den perfekte førjulskos

Pepperkaker som kanelboller, bare i brødform må bare bli suksess.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
+
Godbiter i pollisten

Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde

Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne libanesiske rødvinen er det beste kjøpet blant nyhetene på taxfree
+
Tester

Denne libanesiske rødvinen er det beste kjøpet blant nyhetene på taxfree

Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bak pepperkakene som et brød - farlig godt og den perfekte førjulskos
Ukens kake

Bak pepperkakene som et brød - farlig godt og den perfekte førjulskos

Pepperkaker som kanelboller, bare i brødform må bare bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak 7 strålende viner fra Montalcino
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 21. januar

Smak 7 strålende viner fra Montalcino

Den 21. januar har du en gyllen mulighet til å lære mer om en anerkjent vinprodusent fra Montalcino og nyte 7 deilige viner. Sjekk ut vinene som serveres og meld deg på fort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
+
Godbiter i pollisten

Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde

Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her